About Me…

Name: Zhaofeng Thomas Zhu

Gender: Male

Location: 中国 上海

Occupation: Luxury Boutique Management

Favourite Quote: “In the designs of Providence. There are no mere coincidences.”

Interests: 阅读、音乐、游戏、足球、电影、旅行、散步、逛街、煮咖啡

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 登出 /  更改 )

Google photo

您正在使用您的 Google 账号评论。 登出 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 登出 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 登出 /  更改 )

Connecting to %s